ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Aποστολές σε όλη την Ελλάδα

Ποιο είναι το κόστος αποστολής ?

Για παραγγελίες με κατάθεση ή πιστωτική :

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι 5€ ανεξάρτητα απο το βάρος τους.

Για παραγγελίες με αντικαταβολή : Επιπλέον επιβάρυνση (αντικαταβολή ) :3.50€ (Προσοχή!!! Αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.)

Έτσι για αποστολές σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής είναι {5+ 3,5=8,5€.}

Mε τραπεζική κατάθεση δεν επιβαρύνεστε το ποσο των 3.50 ευρώ για την αντικαταβολή (ΠΡΟΣΟΧΗ !Στην κατάθεση τα έξοδα της τράπεζας επιβαρύνουν τον πελάτη , ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΑΠΌ ΊΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?

Οι αποστολές παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ (Πόρτα – Πόρτα) και SPEEDEX

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που γίνονται στα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ είδη ΔΕΝ επιστρεφονται

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε ώρες λειτουργίας της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας,ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της Ελτα COURIER ή της SPEEDEX

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Κάθε πελάτης που έχει δώσει τηλ. ,διεύθυνση ,(e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας του.

Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού των ELTA Courier και SPEEDEX.