Ανέκαθεν με συγκινούσε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ένα παιδικό χαμόγελο. Από τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο, μέχρι και τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία μου δε φανταζόμουν αλλιώς τον εαυτό μου, παρά μόνο να περιστοιχίζομαι από παιδιά. Επομένως ό,τι φτιάχνω έχει κεντρικό άξονα τη νεαρή ηλικία, αφού αποτελεί τη μόνιμη έμπνευση μου.

Στην αρχή ως χόμπι και αργότερα μέσα από το βιβλιοπωλείο του συζύγου μου, εξέλιξα το μεράκι μου για τις κατασκευές. Παρόλο που το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ υφίσταται από το 1998 στη Χρυσούπολη Καβάλας ως οικογενειακή επιχείρηση, εμείς ως δεύτερη γενιά αναλάβαμε από το 2009. Αυτή ήταν και η χρονιά που δημιούργησα την σελίδα στο Facebook, εντελώς ερασιτεχνικά, με το όνομα «Έλενα Χειροποίητες Δημιουργίες».

Η αγάπη σας για τα χειροποίητα προϊόντα μας ολοένα και μεγάλωνε εξαπλώνοντας τα σε όλη την Ελλάδα. Έτσι δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ένα όνειρο μας έγινε πραγματικότητα.

Σε αυτό το θα ανακαλύψετε μοναδικά χειροποίητα είδη, όπως Πασχαλινές λαμπάδες, Γούρια, Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αλλά και ιδιαίτερα δώρα για όλο το χρόνο. Επίσης θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια και σχολικό εξοπλισμό, που συνδυάζουν πάντα υψηλή ποιότητα και αισθητική!

Γι’ αυτό αν ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, που δεν κυκλοφορεί παντού, κάντε μια «βόλτα» στο κατάστημα μας.

Σας καλωσορίζουμε και καλή περιήγηση!!

Με εκτίμηση
Ηρακλής – Έλενα

All our products are handmade by the best artisans

All our products are handmade by the best artisans

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a curabitur arcu erat, accumsan id.

View all our products

Meet the artist behind the most unique products

Meet the artist behind the most unique products

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi quisque velit nisi, pretium ut.

View all our products